luni, 31 ianuarie 2011

Sondaju' vietii

Blogu' asta, sincer, e mai degraba un experiment. E modu' in care eu exprim ce gandesc si in care voua va place sau nu va place.

Primesc si complimente, dar si critici cu privire la ce pun pe blog si tocmai pentru ca voi contati cel mai mult, vreau sa stiu ce doriti sa mai gasiti aici.

Acuma, nu va asteptati sa pun poze cu Simona Sensual, Piticu' Porno sau Fachiru' din Peris, fiindca n-o sa fac asta. Da' vreau idei. Eu pot sa postez la nesfarsit, da' cum a trecut o luna de cand am repornit blogu', vreau sa vad ce parere aveti voi.

Pentru ca nu sunt asa de bun la HTML pe cat ma dadeam (sa moara toti dusmanii mei cu o conserva de spanac), sondaju' e in dreapta. Daca aveti alte idei mai complexe, astept sugestii in comentarii sau pe mail. Sunt deschis la (aproape) orice.

6 comentarii:

  1. io vreau poze cu PERVERSU' :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Intamplari din viata de zi cu zi...viata omului este cel mai interesant lucru...renunta la enumerari ...poti mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. intamplari din viata de zi cu zi? faptu ca te calca lumea in picioare la metrou? sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptu ca nu dormi 2 nopti de duci la facultate dai examen pici si te iei la bataie cu babale in metrou...asha da...poate nu duci o viata interesanta :P

    RăspundețiȘtergere