miercuri, 12 ianuarie 2011

Badea si defectele

Un lucru imi place la Mircea Badea: ca e direct
Un lucru imi displace la Mircea Badea: ca e direct

Venind spre casa, plictisit, obosit, etc, am zis sa ascult radio ZU. Pe langa vibefm, e singura frecventa pe care merita sa o ascult. Si nicio surpriza, la radio domnul Mircea Badea.

In ochii mei, un adevarat titan. Nu atat ca este direct si acid, ci ca a supravietuit fiind asa. Rar s-a intamplat sa mai vad unu' atat de pornit si de liber la exprimare ca el, care sa si traiasca atat de mult in televiziune. Bine, adevaru' e ca asta i-a adus renumele pe care il are astazi.

Si atunci care-i problema?

Problema, si chiar daca risc sa pornesc o polemica, este ca e mult prea direct fara a face diferenta intre prosti si cei care, poate, nu sunt neaparat prosti.

Apreciez ca poate sa inchida oricui telefonu' si ca daca intra unu' sa-l injure, el poate sa bage butonu' si sa il trimita direct la centralista vodafone, dar nu apreciez cand incepe sa intrerupa omu' in mijlocul frazei zicandu-i PA PA PA insistent, fara a-i respecta opinia si dreptul de a vorbi (care i s-a alocat in clipa in care i-a raspuns la telefon).

Da, chiar sunt multi prosti, n-am ce zice, dar unii oameni care l-au sunat aveau dreptate. Si pentru simplul fapt ca nu impartaseau aceleasi principii si idei cu M.B., el s-a gandit sa le catalogheze drept "cretine", "proaste", "idioate" s.a.m.d. Nu se cuvine.

Un erou, cum este el in ochii romanilor, isi trateaza absolut toti compatriotii in acelasi fel. Una care i-a zis ca e obosita si ca e fana lui si-a luat un sut in fund direct, cu acelasi "pa pa pa" enervant.

Da' asta e. "E emisiunea mea si eu dictez aici, eu sunt dictatoru' ".

Asa e, domnule Badea. Tot respectu', da' nu prea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu