luni, 14 februarie 2011

Ziua lu' nea Vali

Azi e ziua lu' nea Vali petitoru', care face din doua persoane care se urasc un cuplu.

L-am vazut personal, cand mergeam pe strada, cum a luat doi oameni care se bateau, s-a uitat in ochii fiecaruia, iar acestia s-au sarutat. NU VA MINT!

Dupa aia, incredibil dar adevarat, l-am vazut cum a mangaiat doi caini care, ulterior, au inceput sa se joace intre ei. Nea Vali de la 3 e facator de miracole dom'le.

Astazi, dupa cativa ani, nu mai are timp sa iasa pe strada sa mangaie toti cainii sau sa se uite la toti nebunii, da' e amintit ca fiind cel mai smecher dintre smecheri, un fel de "gagicar talentat", da' nu pentru el, ci pentru altii.

Cat despre dragoste in general: da-o in ma-sa. Poti sa fii cu nevasta-ta de 20 de ani, doar cand e ziua lu' Nea Vali merita sa ii zici c-o iubesti. Poti sa iti iubesti prietenu' enorm, doar de ziua lu' Nea Vali are rost sa va opriti din cearta si sa va faceti un cadou dragut, chiar daca-i criza.

Au inceput tot felu' de oameni care vor sa profite sa scoata concursuri, premii, cadouri si alte alea cu ocazia acestei zile, da' lu' nea Vali nu-i pasa. Ii suna telefonu' non stop sa faca reclame, da' el prefera sa stea sa-l mangaie pe Tranchi, cainele lui, in timp ce se uita la Steaua-Debrecen.

Da' dupa ce trece ziua lui, lumea uita de el. Nu il cauta nici vecinii sa ii ceara niste tigari, nici pe strada nu-l opreste lumea sa-l salute. Parca doar de ziua lui, oamenii sarbatoresc cu adevarat. Si nici el nu intelege de ce...

Nea Vali asta - mare om, mare caracter!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu