luni, 7 februarie 2011

Pentru Valentine's Day

Daca tot e sa ii dam importanta zilei asteia, n-are rost sa nu ma dau cu valu'. Sincer, niciodata nu mi-au prea placut sarbatorile americanesti, da' cine-s eu sa comentez?

Asa ca vreau sa va dau aportu' meu. Si cum sunt baiat, o sa fie oarecum subiectiv.

Unde s-o duci? Daca vrei sa fie ceva frumos, cu gust si deosebit, du-o la una din cele mai bune cafenele de pe Decebal: Otro Cafe. Pretu' e piperat, asa e, da' merita sa gusti ce au ei. Plus ca daca o sa ajungi sa cunosti locu' mai bine, o sa vezi ca merita.

Ce sa-i cumperi? Stii bine ca fetelor le plac lucrurile simple, dar cu gust, din suflet, dar care sa arate bine. Si atunci? Si atunci ce? Aici n-am cum sa te ajut. Eu sunt incuiat la capitolu' asta: un animal de plus, ceva care sa-i fie util sau ceva original (fa-i o surpriza, fa-i o cale de trandafiri in parc, cumpara-i un caine).

Cum sa te porti cu ea? Hai, pe bune. Nu fii badaran!

Club? Acum, despre cluburi nu stiu ce sa va zic. Nu stiu ce se organizeaza si unde, dar pentru asta exista google. Daca vrei ceva mai retras, poti intra oricand pe www.pubbing.ro.

Film - acasa sau la cinema? Daca o duci la cinema e banal, poti s-o duci oricand acolo. Fa-i o surpriza acasa sau fa ceva, ca doar te duce capu'. Mie imi vin 1000 de idei, tie de ce nu ti-ar veni?

Asa ca nu mai sta degeaba. Lasa caterinca de pe blog si apuca-te si fa-ti planuri, daca tii la ea. Daca nu tii la ea, stai acasa sau du-te la cazino. Sau mai bine nu.

Da' nu uita: poate si ea iti pregateste ceva. Treci la treaba bai, don huan!

7 comentarii:

  1. Poti sa o duci la o inmormanatare daca e depresiva sau la un swingers party daca e geloasa =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau mai bn nu faci absolut nimic caci nu este o "sarabatoare" roamaneasca ci una de peste Atlantic...cel mai bn ii dai untrandafir rosu de Dragobete o privesti in ochi cu o privire calda ii spui te iubesc apoi poti face tot ceea ce vrei din ea ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ vlad: mmmda:))
    @ ovidiu: da ce ma e papusa?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. e ba nu in mentalitatea lor este un gest atat de absolut in cat nu mai sunt in toate facultatile mintale :P

    RăspundețiȘtergere