sâmbătă, 9 aprilie 2011

Paradoxu' romanesc

Sesizezi, in fiecare zi, tot felu' de uscaturi in marea padure romaneasca: nebuni, tampiti, nesimtiti si cate un batran care se ia de tine ca nu il lasi sa se inghesuie langa tine in autobuz. E, na, asta e tara mea.

Da paradoxu' e ca se poate si altfel. Exista si oameni care stiu sa zica multumesc, care stiu sa faca umor fin, care sa nu includa cate un cuvant vulgar la fiecare poanta si care, totusi, sa fie ceva amuzant.

Desigur, mare parte din ce zice se leaga de politica, da' asta prinde in Romania, iar el o face bine. E concurentu' perfect pentru Divertis, dar pe langa ca face bani din asta, nu este tipul de vedeta pe care o vezi in tabloide si alte cacaturi de genu'.

Il vezi in rolul unui roman insipid si dezamagit la emisiunea lui, care pare sa aiba succes, desi se difuzeaza intr-un moment destul de liber al saptamanii, in care oamenii fie dorm, fie sunt plecati, si in niciun caz nu se uita la televizor.

De cand cu Romanii au Talent, l-am redescoperit. De fapt, l-am descoperit. E romanu' model, bun prin traditie, elegant prin exceptie si modest pana la capat.

E Andi Moisescu!

3 comentarii: