miercuri, 30 martie 2011

Saracii romani bogati

Luxu', pentru Romania, e inca ceva nedovedit, care nu are o definitie fixa, care poate fi terfelit dupa bunul plac si care nu respecta nicio regula, nici macar pe cea a bunului simt.

Adica, mai pe romaneste, suntem niste tarani!

Un domn mi-a zis o data: "romanu' in loc sa dea 40 de lei pe un pahar de vin de calitate, care se degusta, care e net superior celui de comert, prefera sa-si ia 3 beri si sa termine balciu'".

De acord, nici eu n-as da atatia bani, pentru ca n-am. Da' ce ne facem cu aia care au?!

Aia care au sa fie sanatosi. Revenim la aia care n-au, dar care vor sa para ca au! Adica FENOMENU FITZA:

-12 ziua, Mercedes nou, curat, spalat. Soferul: imbracat in training cu nationala Romaniei (
noroc ca am batut Luxemburgu')

-3 dupa-amiaza. Colegii zic ca se duc pe Dorobanti sa bea un suc, dar nu te invita, pe motiv ca te vad mai sarac. Ai 15 lei la tine, banii din care ar trebui sa te tunzi, da' te duci cu ei doar sa le demonstrezi ceva. 15 lei un suc la 0.25, n-ai bani nici de bacsis, da' macar le-ai demonstrat ca ai bani.

-1 noaptea. Esti in club si simti ca ti s-a rupt cureaua. Ti s-a rupt cureaua? Cureaua ta CK? Pai daca o porti zilnic, de doi ani de zile, cred si eu...

-5 dupa-amiaza. 3 oameni stimabili la restaurant la masa, fiecare cu o apa. Ai zice ca fac afaceri, dar dupa o ora, tot cu apa aia stau. Parca nici costumele lor nu par asa noi, la a doua vedere. Au facut impresie...

-8 seara. Youtube, filmulet cu un businessman care isi spala Lamborghini-ul pe bulevard, cu galeata si buretele. A...n-are nici burete, iar apa e luata de la fantanile arteziene.

DE UNDE PANA UNDE?

Stiu cum zicea bunica-mea: "hainele noi le tii de ocazie, sa vada lumea ca ai bani". Sa vada, sa moara dusmanii, sa crape, sa dea piranha-n ei, fara numar!!

Va zic un lucru: intre impresie si realitate e o linie foarte fina. Multi nici nu isi dau seama cat de fina e.

P.S.: Da' oricum, vestea buna e ca am facut un calcul si nu mai am nevoie decat de 99.900 de euro sa-mi iau Mercedes. Sa vezi atunci impresie!

3 comentarii:

  1. Stii romanul are un proverb "Prima impresie conteaza" doar ca la unii "prima" se repeta in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Venind vorba de masini scumpe , degeaba le ai daca nu ai unde sa dai talpa sau ai putea , numai ca in cazul acesta ramai cu volanul in mana peste 10 minute . Nu garantez ca vei trai dupa acele 10 min, si daca da , considera-te norocos .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei ce au masini bengoase va rog duceti-va si testati autostrada lui Boc de 10 km in campia turzii (bravo domnului Lakatos Petru pentru ironia adresata lui Boc "toamna se numara bobocii"). Suntem atat de saraci-bogati incat nu suntem in stare sa facem km de autostrada . Dar la categoria tupeu avem eficienta 100% si ca dovada e Boc...Il felicitam pt inaugurarea a 10km de autostrada .

    RăspundețiȘtergere