vineri, 6 mai 2011

Unsutincur

Fara falsa modestie, ultimu' meu post a fost prost inspirat si prost ales. Nici mie nu mi-a placut, da' am vrut sa respect programu' normal.

Trecand acuma la lucruri mai vesele, zicala "Un sut in cur = un pas inainte" nu stiu cat de mult se aplica. Sau daca se aplica peste tot, la tine, inseamna ca ori esti foarte optimist, ori traiesti in lumea ta. Stai linistit, in Romania sunt multi care-s in lumea lor.

Ideea de baza e ca atunci cand universu' comploteaza impotriva ta, nu numai ca iti baga 30 de bete-n roate, da-ti mai da si un sut in broboane cand ti-e lumea mai urata. Asa, ca sa nu te simti singur.

Cum adica?

Cum adica "cum adica"?!?!

- pleci din timp, ca sa fii sigur ca nu intarzii la o intalnire importanta. Din 4 autobuze care vin in statie, doar doua te duc. In jumatate de ora, singurele autobuze care trec pe-acolo sunt cele care nu te duc + niste curse speciale pentru copii. BONUS: cand vine autobuzu' tau, se face, miraculos, o mare coada.

- te inscrii la Kiss Cash. Asculti zi de zi ca prostu', ca poate te suna nebunii si-ti dau bani moca. Asculti, desi te enerveaza Gainusa. Intr-o zi te hotarasti sa faci un dus, da' lasi calculatoru' deschis, sa intri repede pe net daca te suna. Te suna, iesi din dus, da' calculatoru' s-a blocat. BONUS: castigai 10.000 de euro daca raspundeai corect...

- te duci, lihnit, sa-ti iei de mancare. Stii ca mai ai niste bani pe card, deci e totu' ok. Stii ca ai si niste bani in portofel. Ajungi la magazin, alegi cu greu ce-ti iei si mergi la casa sa platesti, da' n-ai bani pe card. Tocmai si-a tras banca bani pentru nu stiu ce tranzactie. BONUS: ti-ai uitat portofelu' pe birou...

- te grabesti sa ajungi undeva, te pregatesti pe fuga si iesi pe usa. Liftu' e stricat, asa ca trebuie sa cobori 10 etaje pe scari. La etaju' 2, iti amintesti ca ti-ai uitat ceva in casa. Ajungi in casa, iei acel ceva si fugi iar. Pe la etaju' 4 iti amintesti c-ai mai uitat ceva. BONUS: erau cheile...in casa...

- e weekend si vrei sa faci ceva. Iti convingi cu greu prietenii sa iesiti, da clubu' destinat e inchis. Plecati spre al doilea, da' nu vin autobuze. Mergeti la metrou, da' nu e nimeni la casierie. O luati pe jos, ca nu e foarte departe. Pe drum o haita de caini nebuni care va fugaresc. BONUS: clubu' s-a mutat la mare pe timp de vara.

Ce ti-o fi si cu soarta asta, nu stiu. Horoscopu' deja e facut la misto, ghicitoarele percep, mai nou, TVA, asa ca viitoru' nici nu mai stii cum suna.

Da' lasa, noi sa fim sanatosi!

3 comentarii: