sâmbătă, 14 mai 2011

Zilele pierdute bine

E un paradox cand ma gandesc ca erau zile, acu' cativa ani, cand plangeam ca n-am ce sa fac. Inca mai aud cate unu' cate altu' ca se plictiseste.

Si cica era o vorba: "numa' omu' prost se plictiseste".

Nu stiu daca o fi adevarat sau nu. De exemplu, unii cand se plictisesc citesc o carte. Altii merg cu metroul pana la IMGB sa vada cum iese la suprafata, iar Bear Grylls isi bea pisatu'.

Una peste alta, am ajuns sa nu mai am timp sa ma plictisesc. Timpu' se comprima din ce in ce mai repede si nu imi explic cum asa.

Tocmai cand vine ziua in care n-am nimic de facut si vreau sa ma relaxez, apar vreo 20 de lucruri neprevazute pe moment. Si nu ma mai relaxez...

De ce scriu asta aici? Pentru ca stiu ca nu-s singuru' in situatia asta. Acuma inteleg de ce tata se bucura de weekend acum cativa ani, desi eu nu vedeam nicio diferenta intre weekend si saptamana, ca dupa liceu oricum dormeam si stateam degeaba.

Si azi, cand am avut cateva ore de stat degeaba, chiar n-am putut sa ma plictisesc. M-am relaxat si a fost asa de bine.

Oricum, ca sa n-o dam in chestii triste, eu sunt fan Failbook.com + Meh.ro + Memebase.com + RayWilliamJohnson. Rezulta ca au ajuns sa-mi placa troll-ii, Me Gusta, Y U NO si altele. Si am ajuns sa fac si eu cateva.
Si daca nu va place, ce? Mie-mi place cum arata unii din voi?


4 comentarii:

  1. "iar Bear Grylls isi bea pisatu'."

    El nu face asta din plictiseala , asta e serviciul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alecs: cred ca a inceput sa-i si placa

    RăspundețiȘtergere