duminică, 8 mai 2011

Fac teatru, deci exist


Se remarca, prin toate mondenitatile si toata rutina de zi cu zi, un eveniment organizat pentru studentii carora le place teatrul, atat sa-l vada, cat si sa-l faca.

Initial nu i-am dat atentie, dar mi-am dat seama ca si eu am facut, o perioada scurta, teatru, motiv pentru care vreau sa le laud initiativa.

Ideea este simpla: poate concura oricine, de la profesionisti, pana la amatori, "putand veni oricine cu pasiune pentru a se perfectiona, pentru a aspira catre succes, atat ca participanti, cat si ca public"(SISC - Sindicatul Studentilor din Cibernetica).

Ce e si mai tare e ca au ajuns, deja, la a XIII-a editie, ceea ce-l face mai deosebit decat alte chestii de gen cultural care se nasc si se sting in acelasi moment (cum ar fi revistele scolii...).

Vor fi patru trupe de actori profesionisti si patru trupe de actori amatori care vor evolua pe parcursul a trei zile la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. Din juriu vor face parte personalitati de marca ale teatrului si cinematografiei romanesti, care ii vor indruma pe tineri catre o mai buna evolutie atat la acest festival, cat si pe viitor.

PROGRAM:

Marti (10 mai) - 17:00
Trupa AS
"Sectorul S"

Arca lui Noe Cluj
"Alba ca zapada si cei doi"

Indart
"Traieste-ti fanteziile"

Miercuri (11 mai) - 17:00
Playground
"Un barbat si mai multe femei"

Arca lui Noe Bucuresti
"Prostii sub clar de luna"

Joi (12 mai) - 16:00
UNATC
"Jocuri in curtea din spate"

GMG Esperom
"Boala incompatibila"

Festivitate de premiere


NU UITA! Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii si rezervari de locuri (daca sunteti 20 de insi care vor sa stea unu' langa altu') accesati www.sisc.ro/sts.




Vizionare placuta!

Enjoy!

Un comentariu: