vineri, 20 mai 2011

Rasare si soarele

Chiar si-n zilele astea pline de ploaie si vreme urata cand te astepti mai putin incepe sa se intrevada speranta unor momente de soare si canicula. Nu de alta, da' se simte si-n autobuz, si-n metrou si prin alte locuri.

Cum am mai zis si acum o saptamana si ceva ( poate doua ), un sut in cur = un pas inainte. Nu stii niciodata ce se intampla, nu privesti in trecut, avansezi profesionist si optimist catre viitor, ca poate chiar vine apocalipsa pe 21 mai si te trezesti intr-un cazan pe la subsol ca regreti ca nu ti-ai trait viata.

Azi am avut cateva surprize de proportii, la care nu ma asteptam si de la persoane la care nu ma asteptam. Au fost in totalitate bune, ca nu aveau cum sa ma atinga in sens negativ mai deloc astazi.

Am trecut peste o etapa importanta din viata mea si am realizat ca nu totu' este cum pare, da' ca viata oricum merita traita.

Cum toata lumea are probleme cu banii, eu de ce sa nu fiu in trend? Si daca tot nu vorbeste nimeni despre nimic, de ce n-as face-o si eu?

Pana la urma trebuie traita viata, cu bani sau fara, chiar si pentru un moment, ca nu degeaba auzi peste tot la ai' mai batrani ca "tineretea-i doar o data-n viata".

Da, n-am scris despre nimic, da' am o stare ciudata pe care n-o pot explica, iar inspiratia mi-a spus simplu: "las-o asa".

Si ca bine a zis: lasati-o asa!

2 comentarii: