luni, 14 septembrie 2009

A-nceput sfarsitu'!

Si da. Am trecut a 12-a. Ieri major, azi elev! Din pacate, o dam din lac in put!

Bun. Sa incepem relatarea zilei:

Ma trezesc la ora 3 dimineata, stau pana la 7 cand plec la scoala. Hitler, cel cu care trebuia sa ma intalnesc ca sa mergem la liceu isi introduce telefonul in orificii NASTY pentru a avea placeri si nu raspunde la cele 20 de apeluri ale mele. Plec singur pe jos.

Ajung la liceu. Fete vechi, plictisite, buchete multe de flori, un bodyguard nou etc. Incepem glumele de inceput de an, radem, glumim, dam ture de liceu pentru a vedea bobocii si incepe festivitatea.

Sef de clasa model, stau alaturi de doamna diriginta in fata coloanei de elevi a clasei, dar nu ma pot abtine de la a face cateva glume alaturi de camarazii mei de suferinta.

Discursuri monotone, "Ani de liceu", depesa de la minister, domnul Stan (unu' imbracat in ofiter care nu stiu ce cauta acolo), o copila de un metru si o unghie ratacita printre boboci si asa mai departe. Decorul ideal pentru un inceput de an nou.

Domnul Pisica o da in teme politice, anuntand ca in careu in acel moment nu se afla niciun reprezentant al clasei politice (erau cel putin 4) si, desi are munti, vile, sofer, si vila construita pentru sofer, are nevoie de o marire de salariu din partea ministerului.

Du-te vino pe culoare, saluta lumea, pupa, glumeste, razi, fugi. Concluzia: NE-AU BAGAT IN CLASA VECHE!!! Reuniunea cu 12 C este completa! 

Se termina, bodega, t2, nu t2, plaza, biliard, moisil, table, discutii despre cum nu ar fi dragut sa-ti lasi parintii la azilul de batrani (Capatana s-ar potrivi intr-o dezbatere electorala pentru ca, desi nu are argumente solide, te oboseste mental!) si casa. O zi draguta per total!

Maine incepe chinul (2 ore de mate!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu