joi, 7 mai 2009

N-ai cu cine dom'le! Niste profesori!

Timp de o saptamana, sistemul de invatamant a reusit sa se faca de cacao mai ceva decat clasa politica Bociana.

Dupa pseudo-greva anuntata luni cu surle si trambite (la noi in liceu se puneau afise si se striga "Maine nu se fac ore"), dupa umilinta traita de cadrele didactice (vezi postul "Greva Curajului"), astazi, joi, s-a descoperit inca o gafa a mirificilor profesori ce au in mainile lor viitorul patriei sublime.

Din cate se pare, la tezele unice pentru cei de clasa a opta, s-a strecurat o greseala, care, pe cat de banala, pe atat de mult rau le poate face copiiilor.

Cu toate acestea, se sustine corectarea fara a avea in vedere greseala, adica nu conteaza ca ei au gresit, tot tu ai belit-o.

Sa fim sanatosi, sa plecam din tara asta ca deja devine tragic. Profesorii isi ard atatia neuroni (din cate am auzit de la G.E.) ca trag eu concluzia ca nu au destui cat sa mai gandeasca pentru ei.

Multumim! Va iubim!

Sursa stirii: uite-aici!

P.S.:Vorba bancului aluia, ca statea un taran la bloc si cosea in fata blocului. Deodata apare un aeroplan si se izbeste de un bloc, cade si moare pilotu', la care taranu' face: "Deh, tara de cacat, atentate de cacat!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu