joi, 12 noiembrie 2009

Care, ce si cum?

Cati dintre voi stiu diferenta dintre magie si iluzie?

Sa luam dupa dex:

ILÚZIE,
iluzii, s.f. Fig. Situație în care o aparență sau o ficțiune este considerată drept realitate; speranță neîntemeiată, dorință neîndeplinită; amăgire; himeră.


MAGÍE, magii, s.f. Totalitatea procedeelor, formulelor, gesturilor etc. prin care ar putea fi invocate anumite forțe supranaturale spre a produce miracole; practica acestor procedee, formule etc.

Si totusi, unele lucruri nu sunt nici iluzii, nici magii, ci, pur si simplu, notiuni stiintifice.

NOTIUNI



ILUZIE



MAGIE?!?


Enjoy!

marți, 10 noiembrie 2009

Ce ziceati de americani?

Prost sa fii, noroc sa ai!

Prost si american sa fii, lumea sa o domini!

Mai bine hai la rusi ca aia au inventat vodka si stiu ca Fidel Castro nu e un cantaret...

PRIVITI!

luni, 9 noiembrie 2009

Ia lectii si invata!

Rar am intalnit oameni care nu suporta copiii. Stiu ca o singura persoana mi-a zis ca i-ar omori pe toti si ca n-ar face niciodata un copil. Dar deja intram in povesti.

Ce sa mai comentezi cand asta mica iti da lectii de engleza? E asa hotarata ca nici daca ai fi profesor universitar nu ti-ai permite s-o contrazici. Cred...

Ia si vezi

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Ce dracu'?!

Dragut cu chestionaru'... 

Sa trecem mai departe.

Ai simtit vreodata ca esti frustrat, nervos, irascibil? Ti-a venit vreodata sa spargi tastatura? Ai considerat vreodata ca un joc e prea greu pentru ca oricine sa-l termine?

EU da!

Va las aici 3 dintre cele mai frustrante jocuri, in ordinea frustrarii pe care mie, personal, mi-au provocat-o.

 1. I wanna be the guy

Fara doar si poate cel mai frustrant joc pe care am pus mana. Cu o interfata de genul lui Mario, IWBTG reuseste sa-ti scoata fire albe de par in cap chiar daca tu esti doar un biet adolescent. 

Recomand jocul celor cu nervii tari si cu mult timp de pierdut. Locurile in care poti salva sunt puse anapoda. De asemenea, recomand sa caute tutorial pe youtube pentru ca sunt foarte multe capcane si, cu tot cu tutorial, jocu' ramane cel mai dificil din lume.

 

 2. The World's Hardest Game II 

Spre deosebire de primu' World's Hardest Game (la care am ajuns la nivelu' 15 murind doar de 300 de ori), asta chiar te face sa iti pierzi rabdarea dupa primele 5 nivele. Nici nu se poate mai bine. Daca dai search pe google, il gasesti chiar primul. 

Cu toate tutorialele din lume, nu depinde decat de tine sa-l termini. Nu ascunde secrete, ci doar cere multa indemanare. Si rabdare...

 3. Invarte lumea

Asta chiar este cel mai putin enervant pentru ca este cel la care am ajuns cel mai departe. Ca bonus si ca sa te amageasca, iti salveaza progresu'. Principiul e logic, si dupa ce gresesti de 2-3 ori, iti dai seama cum sta treaba.

Chiar il recomand pentru ca pe mine ma stimuleaza mai degraba, nu enerveaza. Da' ma apuca toate spumele cand vad ca se aprinde o poarta de foc exact cand ma astept mai putin. Tot asa, trebuie cautat pe google.

In rest, toate cele bune!

Enjoy!