sâmbătă, 28 februarie 2009

Chat (Nou!Senzational!In direct!)

Am pus un chat aici, chat prin care puteti lua legatura cu mine oricand doriti, asta daca sunt si eu online. Va astept cu orice sugestie, reclamatie sau orice aveti voi sa imi spuneti mie direct. Chat-ul il gasiti un pic mai jos, pe dreapta. N-aveti cum sa il ratati.

Enjoy!

joi, 26 februarie 2009

Sfarsit sondaj!

Va multumesc celor care ati votat, iarasi, si celor care intrati pe blog si cititi ce mai pun si eu pe aici.

Cele 5 persoane care au zis ca nu vor mai intra niciodata (din 8, 3 suntem eu, Stefan si Danut) probabil ca citesc chiar acum ce am scris, si, astfel, tin sa le multumesc ca au votat. Oricum nu va credeam!

Persoanele care intra zilnic, ora de ora sau nu mai ies niciodata de pe blog(you can go outside and play now) sunt pe lista mea de "persoane de premiat cand o sa fiu presedinte", adica, pe scurt, au aprecierea si multumirile mele sincere.

Acum revenim la programul obisnuit :)

Rick Roll'd?

Cea mai noua farsa, de vreo 2-3 luni, care umbla pe internet este pe youtube. Daca ti-a fost facuta, se spune ca ai fost "Rick Roll'd".

Ce inseamna? Primesti un filmulet, aparent interesant, care, la un moment dat, se transforma in videoclipul asta, cam asa cum era cu filmuletele care erau interesante si aparea un balaur si te speria.

Nimic de zis, lumea se amuza, dar cat va dura pana va deveni si asta un obicei infect al tinerilor? Ramane de vazut.

EXEMPLU: Aici

miercuri, 25 februarie 2009

De ce sunt americanii cei mai tari?

Ei au castigat razboiul desi au intrat tarziu, ei au o tara uriasa desi nu au o istorie foarte bogata, ei au pasit primii pe luna etc. Dar, de ce sunt ei cei mai tari?

Ca asa i-a facut Dumnezeu. Si gata. Si ei fac multe magarii pentru ca pot. Si au presedinte negru, nu marinar.
Adica din cate am observat prin filmulete, dupa notiunile lor generale, lumea arata cam asa, iar asta nu e ceva bun.

Oricum multe inventii ale lor sunt in ziua de azi foarte bune pentru noi toti. Valentine's day, Halloween, Coca-Cola, Superman, Chuck Norris etc.

Nu prea are rost postu' asta, da' sper sa va placa linkurile.

Enjoy!

P.S.: Votati in dreapta sus, mai sunt cateva ore.

marți, 24 februarie 2009

Cum si-o fura barbatii!

Automat, daca faci ASTA, o sa patesti ASTA!

Revin mai tarziu :) Enjoy!

luni, 23 februarie 2009

Ce varza esti!

A fost o zi frumoasa, linistita, plina de evenimente, dar cu un final bun. Da' nu stau sa va povestesc, asa ca o sa va zic doar esentialu'.

Am sesizat cata prostie exista in tara asta, inclusiv (mai ales) la unii profesori sau persoane care ar trebui sa ne fie noua, adolescentilor modele. Va multumesc, pe aceasta cale, tuturor celor care ma chinuiti cu balivernele voastre, desi nu ma intereseaza.

Cel mai bun model in viata este ACESTA, ma rog, cu ghilimelele de rigoare. Tin sa ii multumesc lui Bogdan ca mi-a amintit de acest filmulet care contine atat filozofie si intelepciune, cat si notiuni complexe de limba si literatura romana.

Inchizand subiectu', cred ca daca voi reusi sa ma ghidez dupa acest filmulet, voi ajunge cam in situatia ASTA, adica sa nu fiu in stare sa aleg fara un sfat bine gandit.

Enjoy!

P.S.: Votati in dreapta sus pentru ca parerea voastra conteaza :)

sâmbătă, 21 februarie 2009

O luam de la capat

Pentru ca observ ca in 76% din voi se ascunde doar o persoana banala, care, cand se trezeste, se spala si mananca si, probabil, restu' zilei o pierde cautand sa o sfarseasca, desi sper ca ma insel(sunt sigur ca ma insel, de asta voi spune ca acest prim paragraf e o gluma), am decis sa va scriu.

Oricum, ca sa lasam gluma la o parte, tin sa va multumesc celor care ati votat si celor care intrati constant pe blog ca sa vedeti ce-am mai pus sau ce n-am mai pus, ca s-a vazut si asta.

Sper sa iesiti din banalitate ca oamenii astia, care, saracii, au pus Romania pe harta.

joi, 19 februarie 2009

Va mai amintiti?

Azi facem un joc. E destinat tuturor, desi cred ca cei care sunt nascuti de la '94 incoace nu stiu cam cum era (oricum nu cred ca am astfel de cititori).
Azi mi-am adus aminte de copchilarie. Nu tu liceu, nu tu responsabilitati, nu tu probleme. Bine, ca iti mai pierdeai o jucarie, iti mai rupeai o pereche de pantaloni sau alte d-astea.
Frumoase vremuri. V-ati ascunselea, leapsa, sticluta cu otrava bla bla. Frumos.

Ca sa nu devenim deprimati ca a noastra copilarie a trecut si se consuma pe zi ce trece, hai sa ne bucuram de ea cat mai avem timp. Fiecare cum stie.

Ca sa trec la subiect, va las o melodie destul de veche, da' in care poate vrei sa regasesti un strop de stupiditate specific infantila. Enjoy

Video Aici

miercuri, 18 februarie 2009

Ce sa nu ii faci unei fete!

Sa zicem ca te vezi si tu, ca baiat, cu o fata. Pentru a-ti indeplini scopul, indiferent care e acela, trebuie sa ai la tine bune maniere, un vocabular interesant si un portofel puternic. Oricum, aici sunt niste chestii pe care NU trebuie sa le faci cand te intalnesti cu o fata:

1. N-o umple de "respect" - link

2. Nu fii monoton. Surprinde-o cu ceva - link

3. Nu te duce nebarbierit - link

Si nu uita, poarta-te frumos. Nimanui nu-i place un porc.

marți, 17 februarie 2009

WTF?!

Water on Mars!:|

Aici

Criza asta...

E din ce in ce mai grava situatia cu criza financiara. Salariile au inghetat, pensiile nu mai cresc, bugetul Romaniei este, cum s-ar zice, pe stop, iar noi, oamenii de rand, stam. Pardon. "Stam si ne luam masini"(S. Voinea).

Bine, bine. E cam nasol ca...deja...ne adancim. Cheltuielile cresc, veniturile scad sau raman aceleasi, profitu' e minim, daca nu chiar, subunitar. Ma rog. Sper sa ne revenim.

Am intrat pe un site de specialitate unde am verificat actiunile la bursa. Sunt in scadere drastica. Dintr-o investitie de 1 miliard de lei vechi pe piata bursiera, in diverse actiuni la diverse companii, am ajuns la o valoare de 720 de milioane. INCREDIBIL.

Norocu' meu ca e doar un joc, dar sa trecem mai departe. Si banii dispar. Se duc repejor-repejor. N-ai bani sa iei un pontino, sa bei un suc la o terasa ca *pac* "N-am bani".

Noi sa fim sanatosi! Banii vin, se duc...

luni, 16 februarie 2009

Pe unde o fi RATB-u?

Detesti sa stai in ploaie cate 25 de minute ca sa astepti un autobuz?
Detesti sa nu mearga 41 si sa mergi pe jos pana la Casin ca sa cumperi o shaorma?
Urasti sa mergi in cutii inchise in care miroase a iz de usturoi si a parfum coco-banel?

Ti-am gasit solutia. S-a deschis o noua statie de tramvai unde iti totul e mai mult decat perfect. Gasesti aici toate detaliile.

Ne plangem aiurea

Pentru ca fotbalul ma preocupa in mod direct, am ales sa ii dedic astazi cateva randuri. Probabil pe multi n-o sa intereseze ce am de scris, da' macar pe unu' sa intereseze si e suficient.

Am descoperit ca suntem o natiune saraca. Nu ca bani, ca e criza si na...ci ca valori. Nu avem un plan, o identitate, un trecut, un viitor. Improvizam si distrugem totul cu lipsa de respect si de incredere pe care o manifestam fata de noi insine si fata de tara. Ma rog, asta a fost partea patriotica.

Ca sa trecem la fotbal, am gasit un blog al unui jurnalist "oarecare", in care ataca actuala generatie a nationalei Romaniei, una care fara Mutu si Chivu este transparenta.

Profesionalismul lipseste cu desavarsire si teama de esec surclaseaza dorinta de victorie. De aceea regresul ia locul progresului, Giovani il scuipa pe Terzian si noi, suporterii, ne plangem ca iar am pierdut 2 ore uitandu-ne la apaticii jucatori care iau bataie in mod vulgar.

E stupid de simplu sa gresesti, dar extrem de greu sa faci bine. CFR-ul a facut bine. Uitati-va la Yssouf Kone si la Fabbiani, care, apropo, din anonim a ajuns sa fie cautat pentru nationala Argentinei.

Tineti minte: Romania se ineaca in propriul noroi si, din pacate, singurul fotbal de care o sa ne mai bucuram ca romani o sa fie cel din alte campionate.

duminică, 15 februarie 2009

Brigada diverse

Ma bucur sincer ca sunt multi votanti la sondajul meu total irelevant si, implicit, vizitatorilor mei.

Am avut o scurta pauza, da' imi revin vertiginos, nu-i panica. Am fost ocupat cu teatrul, cu scoala. Totusi, apropo de teatru, nici pana la ora asta nu mi-am repetat replicile pe care trebuie sa le stiu pe de rost pana maine la ora 4. Nu e panica.

Pana la activitatile legate de solicitarea creierului, ma rezum la o partida de pool si un strop de muzica. Nu ma pot abtine.

Bun. O sa revin cu post-uri, sper, ceva mai putin plictisitoare.

P.S.: Va las aici o reclama, asa cum v-am obisnuit :)

sâmbătă, 14 februarie 2009

Solutia de 14 februarie

E 14 februarie, e Valentine's Day. Sarbatoare pur comerciala, cum am amintit mai devreme.
Oricum, e o chestie de care trebuie profitat. E o data pe an deci...
Pentru cei care nu stiu ce sa cumpere iubitilor lor, am dat de o lista de 7 chestii care sunt legale, desi probabil nu ar trebui. Cine stie cui ii faceti o surpriza placuta?

Daca o sa aveti momente mai intime in aceasta seara, va reamintesc de principiul "Better safe than sorry", adica, ai grija sa nu te arzi. Ca sa nu aveti probleme cu decizia in privinta aromei lor, v-am pus o reclama cu cea mai noua aroma ale unei marci celebre de prezervative.

Sper ca v-am fost util si ca sfaturile astea v-au ajutat sa va simtiti bine de "Ziua lui Valentin".

vineri, 13 februarie 2009

Valentine's Day

Pentru ca unii nu au fost destul de dibace si nu si-au gasit parteneri pentru o zi, scriu acest scurt post ca sa ii mai inveselesc.

De fapt, nici n-ar trebui sa fie tristi. E o prostie sa zici ca nu ai cu cine sa-ti petreci o sarbatoare pur comerciala, cu o semnificatie, desigur, dar care nu este esentiala in viata omului.

Recunosc, si eu petrec singur, da' nu o sa mor. Sunt greutati mai mari decat asta si consider ca supararea ca nu ai cu cine sa-ti petreci VD (valentine's day) este nefondata si absurda.

Asa ca cheer up, bea o bere si culca-te cu gandu la ziua de duminica.

P.S.: Mi-a trimis cineva o chestie pentru depresivi, sa mai rada si dintii lor: prognoza meteo:maine se anunta averse de saruturi in zona de cuplu. la polul opus meteorologii prevestesc furtuni, uragane si depresii terminate in cateva beri redds(salitos) si ciocolata pe saturate! happy valentine's day!

luni, 9 februarie 2009

Azi n-am chef

Pentru ca inspiratia mea a suferit o grava lovitura la rinichi astazi si pentru ca sunt obosit, nu ma voi obosi sa scriu nimic. Va las, insa, chestia asta.

Eu cand am vazut-o, m-a dus gandu' la faptu' ca asa e un student in sesiune (din cate am auzit, logic).

P.S.: Observati cum la un moment dat e stapan pe situatie, dar isi continua trendul ascendent in jos fara probleme :))

Enjoy!

duminică, 8 februarie 2009

Marian Cozma a fost ucis

Intr-o tara ca a noastra, unde oamenii mor calcati pe trecerea de pietoni, impuscati in plina strada, teoretic, nu ar trebui sa ne mire ce s-a intamplat aseara. Marian Cozma, handbalist in varsta de 26 de ani, jucator al nationalei Romaniei la recentul Campionat Mondial din Croatia, a fost injunghiat in inima de niste rromi. Aflat la un restaurant, din cate am auzit, in Ungaria, alaturi de un coleg de la echipa de club, el a intrat in altercatie cu un grup de rromi, care, in cele din urma, l-au ucis.
Socant pentru mine a fost cand am citit ca stiam ca mai fusese o data injunghiat, in 2005, dar ca scapase si ca activa la cel mai inalt nivel.
Mare parte din lumea sportiva il deplange pe acest om care ne-a parasit prea devreme. Sa speram ca acolo ii va fi mai bine.

Dumnezeu sa-l ierte!

Sursa: gsp.ro

sâmbătă, 7 februarie 2009

Citate :))

"It is amazing how quickly the kids learn to drive a car, yet are unable to understand the lawnmower, snowblower or vacuum cleaner."
---Ben Bergor

"Have no fear of perfection--you'll never reach it."
---Salvador Dali

"I think of myself as an intelligent, sensitive human being with the soul of a clown which always forces me to blow it at the most important moments."
---Jim Morrison

"I'd much rather be a woman than a man. Women can cry, they can wear cute clothes, and they are the first to be rescued off of sinking ships."
---Gilda Radner

"Women are like cell phones. They like to be held and talked to, but push the wrong button, and you'll be disconnected."

"When you're in jail, a good friend will be trying to bail you out. A best friend will be in the cell next to you saying, 'Damn, that was fun.'"
---Unknown

"Anyone seen in a bus over the age of 30 has been a failure in life."
---Loelia, Duchess of Westminster

"Is that a gun in your pocket, or are you just glad to see me?"
---Mae West

"Bigamy is having one wife too many. Monogamy is the same."
---Oscar Wilde

"Baseball is very big with my people. It figures. It's the only way we can get to shake a bat at a white man without starting a riot."
---Dick Gregory

"The concerts you enjoy together/ Neighbors you annoy together/ Children you destroy together,/ That keep marriage in tact."
---Stephen Sondheim

"The reason grandchildren and grandparents get along so well is because they have a common enemy."
---Unknown

"Reality is a hallucination brought on by lack of alcohol."
---Unknown

joi, 5 februarie 2009

N-am ce face (part 3) + Poza zilei (4 februarie)

Daca ar durea prostia, n-ar mai exista Romania (deja romanii destepti sunt in strainatate).

Uite aici.

Poza zilei aici.

miercuri, 4 februarie 2009

Cronica Banalului

Sa trecem la lucruri mai serioase decat povesti cu maimute. Ziua de azi a fost, cel putin pana acum, o zi banala, fara bine, cu putin rau, dar in limitele normalului.
Dupa ce ma trezesc la ora 11 dintr-un vis, sa zicem, interesant, ma izbesc de realitate. Afara e aceeasi vreme cenusie si posomorata, in casa e acelasi frig plictisitor, iar pe internet cateva figuri neinsemnate, cateva mai putin neinsemnate. Banal.
Nu stiu sa fie din cauza mea, dar ori sunt eu prea vorbaret, ori e lumea prea tacuta. Stiind ca la ora 3 aveam repetitii, aflu la ora 2 (la 2.15 trebuia sa ma intalnesc cu colegii) ca la ora 2.30 era programata repetitia. Ma imbrac rapid, ma pregatesc in mod normal si ajung cu o mica intarziere de 5 minute.
Mai frumos a fost cand i-am cantat si am sarbatorit-o pe regizoarea noastra. Frumos moment.
Odata terminata repetitia, plec spre centru, intr-o maniera plina de sictir si plictiseala, pe vremea urata, dar destul de calduroasa pentru luna februarie, spre Romana.
Ma intalnesc cu prietenii, mergem la o bere, se termina si berea si mergem spre casa.
Acasa ma izbesc IARASI de realitate si imi dispare orice pic de chef pe care cu cateva ore inainte il aveam de a salva ziua.

Multumesc Romania, multumesc miercuri. Categoric o zi pierduta.

Poveste pura :))

I LIKE MONKEYS
I like monkeys.

The pet store was selling them for five cents a piece. I thought that
odd since they were normally a couple thousand each. I decided not to
look a gift horse in the mouth. I bought 200. I like monkeys.

I took my 200 monkeys home. I have a big car. I let one drive. His
name was Sigmund. He was retarded. In fact, none of them were really
bright. They kept punching themselves in their genitals. I laughed.
Then they punched my genitals. I stopped laughing.

I herded them into my room. They didn't adapt very well to their new
environment. They would screech, hurl themselves off of the couch at
high speeds and slam into the wall. Although humorous at first, the
spectacle lost its novelty halfway into its third hour.

Two hours later I found out why all the monkeys were so inexpensive:
they all died. No apparent reason. They all just sorta' dropped dead.
Kinda' like when you buy a goldfish and it dies five hours later. Damn
cheap monkeys.

I didn't know what to do. There were 200 dead monkeys lying all over my
room, on the bed, in the dresser, hanging from my bookcase. It looked
like I had 200 throw rugs.

I tried to flush one down the toilet. It didn't work. It got stuck.
Then I had one dead, wet monkey and 199 dead, dry monkeys.

I tried pretending that they were just stuffed animals. That worked for
a while, that is until they began to decompose. It started to smell real
bad.

I had to pee but there was a dead monkey in the toilet and I didn't want
to call the plumber. I was embarrassed.

I tried to slow down the decomposition by freezing them. Unfortunately
there was only enough room for two monkeys at a time so I had to change
them every 30 seconds. I also had to eat all the food in the freezer so
it didn't all go bad.

I tried burning them. Little did I know my bed was flammable. I had to
extinguish the fire.

Then I had one dead, wet monkey in my toilet, two dead, frozen monkeys in
my freezer, and 197 dead, charred monkeys in a pile on my bed. The odor
wasn't improving.

I became agitated at my inability to dispose of my monkeys and to use the
bathroom. I severely beat one of my monkeys. I felt better.

I tried throwing them way but the garbage man said that the city wasn't
allowed to dispose of charred primates. I told him that I had a wet
one. He couldn't take that one either. I didn't bother asking about the
frozen ones.

I finally arrived at a solution. I gave them out as Christmas gifts. My
friends didn't know quite what to say. They pretended that they like
them but I could tell they were lying. Ingrates. So I punched them in
the genitals.

I like monkeys

marți, 3 februarie 2009

Asa apare o iluzie optica

Bine, bine, ca am tot dat stumble si am dat peste un site de iluzii optice nu va pasa sigur, da' filmu' asta e rupere!

Check it out!

Poza zilei (3 februarie)


Continui "s-o ard aiurea" pe blog, in ciuda faptului ca am fost criticat de un oarecare.

luni, 2 februarie 2009

Cine esti, de fapt?

Voi stiti cine sunteti? Adica, ma rog, in afara de nume, CNP, parinti, semne din nastere sau mai stiu eu ce alte experiente (las loc de completari).

Eu, intr-o zi, nu aveam ce face si dadeam "stumble" in prostie. Dupa n-spe mii de site-uri cu carti de-ale lui Dostoevski, Dante sau mai stiu eu ce nume transformat peste noapte intr-unul de manelar, am dat peste niste teste de personalitate. Dubios faptu' ca am dat si peste unu' cu un porc. Da! Ai citit bine: test de personalitate cu un porc!

Uite despre ce e vorba aici, mie mi s-a potrivit perfect.

P.S.: Si, totusi, mai sunt cateva ore, votati si voi filmuletele astea in coltu' din dreapta-sus pe blog.

Poza zilei (2 februarie)


Asta-i poza unei firme din nu stiu ce tara (nici nu prea imi pasa). Din cate se vede, sigla are doua conotatii.

duminică, 1 februarie 2009

Poza zilei (1 februarie)


Ca sa stiti, fetelor, ca nu suntem obsedati, ci doar ne preocupa sanatatea noastra!