sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Una calda, una rece

VESTEA BUNA: A fost prins criminalul din triplul asasinat de la Brasov. Il cheama Serghei Gorbunov, este un basarabean recidivist, care are antecedente penale in Romania. Se spune ca ar fi fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

VESTEA PROASTA: A fost ucisa o femeie pe trecerea de pietoni pe Soseaua Kisseleff de un diplomat austriac(...). Repet: pe trecerea de pietoni. Omu' are imunitate jurisdictiala si atunci trebuie dus in Austria sa fie judecat.

Ce tara...

Poza zilei














Ca sa stiti, cam asta se intampla la fete, in caz ca stiati doar bancu cu bula...


NOTA: Daca nu vezi ce scrie si nu intelegi, nu fii ****** si da click pe poza ca sa o zoomuiesti!

vineri, 30 ianuarie 2009

Elogii postmortem

In memoria domnului de 50 de ani care a incercat sa stopeze un jaf, ucis, impuscat in inima. Nu e mare lucru modul in care il admir, dar pe mine m-a atins profund stirea asta.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Stirea aici.

N-am ce face(part 2)

Sunt in sedinta. Va pup dulce, ca se supara "sefu" ( ...:)) ).

Iti place chestia asta?

Apropo, intrati si voi aici si votati filmuletele in dreapta sus.

Poza Zilei


Ca sa radeti si mai tare, am pus poza zilei. Cred ca o sa fie zilnica, asta in cazu in care n-o sa am de invatat pentru vreo materie de genu' economie. Deci, have fun.

NOTA: Daca nu vezi ce scrie si nu intelegi, nu fii ****** si da click pe poza ca sa o zoomuiesti!

joi, 29 ianuarie 2009

Ce-ar fi viata fara "fun"?

Ce-ar fi viata fara distractie, petreceri, glume, bancuri, poze, prosti, cocalari, printese, Basescu sau Vadim? Cum ar fi sa nu razi, sa nu zambesti, sa nu te simti bine?
Naspa!

Asa ca, pentru voi, gugustiucii mei, am gasit principiile distractiei. Click aici sa le vezi.

P.S.: Au dreptate 100%.

miercuri, 28 ianuarie 2009

Pentru voi, va multumesc!

Pentru voi, cei care imi sunteti alaturi, fie de la distanta(Bacau), fie de aici, fie pe mess, fie pe viu, fie cu sfaturi, fie cu glume, va multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi. Nu e cine stie ce problema, se rezolva ea, ca deh, ma descurc eu. Da' apreciez enorm gestu' vostru, cei care incercati sa ma inveseliti si sa ma ajutati. Multumesc!

Eu n-am avut noroc, da uite aici ca altii au...

marți, 27 ianuarie 2009

N-am ce face (part 1)

Am atacat in mod concret, sub centura, blogu frate-rival-coleg-prieten prin postarea urmatorului continut:

Politics Explained

FEUDALISM: You have two cows. Your lord takes some of the milk.

PURE SOCIALISM: You have two cows. The government takes them and puts them in a barn with everyone else's cows. You have to take care of all of the cows. The government gives you as much milk as you need.

BUREAUCRATIC SOCIALISM: You have two cows. The government takes them and put them in a barn with everyone else's cows. They are cared for by ex-chicken farmers. You have to take care of the chickens the government took from the chicken farmers. The government gives you as much milk and eggs as the regulations say you need.

FASCISM: You have two cows. The government takes both, hires you to take care of them and sells you the milk.

PURE COMMUNISM: You have two cows. Your neighbors help you take care of them, and you all share the milk.

RUSSIAN COMMUNISM: You have two cows. You have to take care of them, but the government takes all the milk.

CAMBODIAN COMMUNISM: You have two cows. The government takes both of them and shoots you.

DICTATORSHIP: You have two cows. The government takes both and drafts you.

PURE DEMOCRACY: You have two cows. Your neighbors decide who gets the milk.

REPRESENTATIVE DEMOCRACY: You have two cows. Your neighbors pick someone to tell you who gets the milk.

BUREAUCRACY: You have two cows. At first the government regulates what you can feed them and when you can milk them. Then it pays you not to milk them. Then it takes both, shoots one, milks the other and pours the milk down the drain. Then it requires you to fill out forms accounting for the missing cows.

PURE ANARCHY: You have two cows. Either you sell the milk at a fair price or your neighbors try to take the cows and kill you.

LIBERTARIAN/ANARCHO-CAPITALISM: You have two cows. You sell one and buy a bull.

SURREALISM: You have two giraffes. The government requires you to take harmonica lessons.


Va urma...

Vrei reclame? Ia de-aici!

Cautam pe youtube, nu stiu nici eu ce, si am dat peste niste reclame. M-au dat pe spate si las la latitudinea voastra sa stabiliti care e cea mai buna dintre ele.

1. Teste de sarcina pentru blonde
2. Reclama McDonald's India
3. Reclama interzisa Mercedes

luni, 26 ianuarie 2009

La o cafea cu politicienii!

Da, chiar asa. Printre orele de economie, repetitiile la teatru si faza zilei, am reusit sa-mi fac timp pentru un seminar organizat cu ocazia zilei liceului meu, "Grigore Moisil". Mai degraba, nu seminar, ci discutie deschisa, intre noi, elevii liceului, si diversi politicieni (Teodor Melescanu, Daniel Geanta, Stelian Fedorca etc.).

Tare, n-am ce zice. A fost prezenta si o profesoara de la SNSPA (aka Facultatea de Stiinte Politice), care ne-a enuntat niste teorii interesante bla bla. Discutiile au avut diverse teme, de la ce trebuie sa aiba un politician pana la faptul ca unii din ei dorm in parlament.

Le-a placut ca am fost activi, ca desi suntem intr-un liceu teoretic ne intereseaza politica si ca, probabil, in viitor, vom candida si noi pentru vreun post la cine stie ce institutie a statului.

Pana atunci, hai sa fim sanatosi!

duminică, 25 ianuarie 2009

Lenea duce si la lucruri bune!

Din cauza lipsei de ocupatie, am zis sa caut si eu cate ceva pe net. Miniclip? Nu! GSP? Nu! Ziare.com? ...

Am gasit despre o femeie decapitata intr-un campus de un chinez, da' asta apartine stirilor de la ora 5, am gasit o intrebare daca era mai bine cu Ceausescu sau nu, da' asta apartine lui Diaconescu. In schimb, am decis sa scriu aici despre lene.

Pe scurt, lenea este boala tuturor tinerilor din ziua de azi, inclusiv a mea. Am descoperit cu stupoare, ca exista si lenesi batrani. La ce ma refer?

Aici

Sa mai zici ca romanii nu-s inventivi...

"Viatadecacat.net" WTF?!

Tocmai ce-am dat peste un site, sa zicem, dragut: www.viatadecacat.net. La ce se refera? Pai, cum zice si titlul, e un site unde iti pui problemele pe care le ai si care consideri ca iti fac viata sa fie de cacat. Din simpla curiozitate, am "survolat" sa vad cam care sunt problemele poporului tanar, ca nu o sa dam noi de oameni maturi acolo. In afara ca majoritatea au intre 14 si 17 ani, problemele cele mai frecvente sunt "prietena mea nu stie sa sarute", "sunt o grasa cu bani de care se face misto din invidie" si etc. Pe langa cateva probleme adevarate, semnalate la top, restu' sunt niste copchilasi frustrati care n-au ce face pe acasa si, din lipsa de ocupatie, stau si isi plang de mila ca le-a dat papucii o fetita cu care erau de 2 zile si cu care au mers de mana intr-o zi prin parc.

Voi ce parere aveti despre existenta acestui site? Poate sunt eu absurd...

P.S.: Mi-am facut si eu cont ca sa ma iau un pic de viata lor, ma gasiti cu numele de b.Obama.

vineri, 23 ianuarie 2009

Adio, baieti (Si fete)!

Ma, cei care m-ati injurat si mi-ati "purtat dusmanie"(gen cocalari infecti sau persoane care n-aveti tupeu sa ziceti ceva in fata) aveti, in seara asta, rezultatul insistentei voastre. De vro' doua zile ma doare urechea in cel mai groaznic hal (mi s-a infundat si acu aud si un *PIUUUUU* continuu) si ma aud si cu ecou. Felicitari, dusmani, mai am de trait vro doua zile, asa ca veniti si spuneti-mi in fata ce aveti de zis, ca, pana la urma, cand aflati ca mai am mult de trait (cat imi da Dumnezeu), sa suportati consecintele a ce mi-ati spus in fata.

Oficial, pe scurt si la obiect, ma si m-am cacat pe mine de durere si de chin! Ca nenea asta, de altfel:

P.S.: Era doar o metafora ca m-am cacat pe mine, iar la filmu asta m-am amuzat teribil de fapta si de cum povesteste!

Hai la opera(Poveste)

Stateam intr-o zi si citeam o carte. Ma vede tata, rade si zice: "ce ma, te culturalizezi si tu?". Eu, rusinat de situatie, i-am zis ca da. "Pai nu asa te culturalizezi ma! Hai la opera". Incep eu sa ma bucur, sa tip, sa URLU de bucurie ca merg si eu la opera, cam cum se bucura puradelu' asta:



Si hai la opera. Ne uitam pe net, urmatoru' spectacol la ora 7. Era 6:30. Imbraca-te, pregateste-te, suie-te in masina si hai la opera. "N-ajungem, lasa, hai stam acasa si bem o bere". El ca nu, ca ajungem, ca si-a luat un super-gps care te duce pe toate scurtaturile posibile si cu care ajungi de trei ori mai repede la destinatie. Unu d-asta:





Si la opera, na, cum e la opera: fite, fracuri, batrani etc. Noroc ca macar eram cu tata si mai radeam si eu cu el, ca baietii. Luam bilete, intram in sala, ne asezam si incepe spectacolu. PLIC-TI-SI-TOR. Asa ca am zis cu tata sa facem si noi ceva misto:



Ma rog, c-am luat teapa e alta poveste. Sictiriti asa, am plecat de-acolo, si ca sa inchidem ziua cu ceva frumos, m-a luat tata la un bar bun unde cica e bere buna.



CONCLUZIA: Mai bine raman la Redd's!

joi, 22 ianuarie 2009

Hai si noi la teatru!

Pe langa porcariile comune de care avem parte zilnic, in tara asta retardata (ne asculta cand vorbim singuri, nationala isi schimba culorile si Gigi Becali vrea sa inchida Steaua), m-am gandit si eu sa mai trec de la ciobani la actori, de la balti la scena sau de la injuraturi de Rahova la replici de Caragiale.

M-am gasit in ipostaza in care am primit o invitatie gratuita la teatrul Bulandra, la opera "O scrisoare pierduta", clasica pentru Dandanache sau Zoe.

Ce pot sa remarc este ca a fost slab. Foarte slab! Poate sunt prea pretentios, dar in afara de tinuta Danielei Nane si de rolul lui Bendeac (Solcanu de la Mondenii), a fost ceva lipsit de dinamica si de chestii haioase din modern.

Pe scurt, 3 ore si 30 de minute, dar o experienta placuta. E bine sa mai iesi din cand in cand la teatru.

PS: Cand o sa fiu eu pe scena, o sa tremure si dintii-n mine, da' noi sa fim sanatosi.
PS-2: Ce gol a dat Kapetanos azi!!!!! (Steaua-Alicante 2-0)

Poster Boy

Asta-i un fel de Picasso modern, da' se pricepe!

I s-a blocat :))

Reclama la Renault :))

Lady Gaga-Love game

Nikita cea ostila

Tocmai ce-am gasit pe net un filmulet cu Nikita care injura tot ce prinde. N-ai cu cine...

miercuri, 21 ianuarie 2009

Ia uite, bre

Filmulet pe youtube: 1 ron
Link catre filmulet pe youtube: 5 ron
"My ass, my ass, my ass"-Priceless.

Adica asta: http://www.youtube.com/watch?v=UbQ8AVcHn_Q&feature=related sau asta http://www.youtube.com/watch?v=a83PLYXqiIk

Offtopic: Raisa : pune si tu naibii o avertizare pe blog, k devii dependent
Raisa : eu in loc sa invat acum fac "miau"

marți, 20 ianuarie 2009

Ce ti-e cu tehnologia?

Pe cuvant, nu mai inteleg. Intre femei si calculatoare, sigur calculatoarele sunt mult mai complicate.
Hai ca la primele te duci cu flori, bomboane, le scoti la o cafea, le vorbesti frumos si mai merge. La calculatoare da-i si schimba placi de baza, placi video sau mai stiu eu ce dracii pe-acolo prin unitatea lor aia draguta.

Am momentan doua calculatoare personale: un Desktop vechi de 4 ani si un Laptop primit cadou, si el vechi cam de un an, da' bunicel asa de felu' lui. Desktopu', vai de ma-sa, s-a stricat. L-AM stricat.
Laptopu' in seara asta mi-a facut si el faze.

Sa ma apuc sa fac rost de 15 milioane ca, peste un an, dracia sa valoreze 6? Are rost?

P.S.: Cred ca o sa ma apuc de citit. Asa nu mai merge!

Uite asa se distreaza omu' pe net

Am ajuns azi acasa, dupa orele alea...stiti voi...scoala...ma rog, si ma gandeam ce am eu de facut. Cam nimic. Da', daca stau pe net, ce pot sa fac? Pai nu stiu.
Uite, sa o luam asa: mie imi plac chestiile interesante, in general care ma amuza sau ma socheaza.

Am o lista mica...mica...mica:
1. Am gasit pe youtube, cand am cautat FUNNY, HILLARIOUS si alte adjective d-astea amuzante o serie de emisiuni din SUA: Whose line is it anyway. Show de improvizatie absolut fenomenal.
2. Zambilici.ro: iar le fac reclama (ii aveti la mine la blogroll). Niste galbejiti desenati care fac o caterinca grava de toata lumea.
3. Pidjin.net: Tot asa: povestea a doi pinguini care vor sa cucereasca lumea.
4. Imdb.com: Un film, alea alea.
5. Diseara.ro: Teme de discutie, probleme zilnic, poza zilei sau bancuri. Au si tot felu' de lucruri ajutatoare pentru cei neajutorati.


Cam atat. In fine, lasand la o parte ca intru excesiv pe gsp.ro si pe prosport.ro, cam astea sunt favoritele. Si, sincer, merita cam toate.

Suntem monitorizati

Incep sa cred ca locuim intr-o tara cu un oarecare grad de retard. Tocmai a fost aprobata decizia cu privire la inregistrarea SMS-urilor, e-mailurilor si apelurilor telefonice. Desi si pana acum operatorii de telefonie si internet aveau posibilitatea sa stocheze toate caile de comunicare, acum ei sunt obligati sa o faca, in interes national. Se urmareste, probabil, o mai buna securitate si evitarea oricarui tip de conflict sau atentat, dar dupa parerea multor persoane, este o metoda de monopol si o masura exagerata, care doar rapeste intimitatea noastra ca persoane.
Ca sa nu uit, a fost deschis un site pe net cu o petitie contra acestei masuri. Aveti linkul mai jos.

P.S.:Cum o fi sa faci o gluma cu un tovaras si sa fii trimis la proces ca organizezi atacuri teroriste?

Mai multe detalii aici: http://www.gandul.info/actualitatea/de-azi-toate-apelurile-sms-urile-si-e-mailurile-sunt-inregistrate-video.html?3927;3772115

Petitia contra acestei masuri: http://www.petitieonline.ro/petitie/protest_pentru_libertate_-p10732043.html

luni, 19 ianuarie 2009

Ce si cum

Ideea frontala: am pus in dreapta (si voi continua sa pun) diverse bloguri favorite sau prietene ale mele. A se mentiona ca zambilici este site-ul pe care am gasit mult umor cand nu credeam ca mai pot gasi in Romania. Sunt fan, da, ok. Da au niste comicuri...

De ce?

De ce m-am alaturat blogosferei? Simplu. Nu stiu.
Pai, am inceput de mult sa ma gandesc la chestia asta, chiar daca mi se pare un fel de jurnal. Imi place ideea. O sa pun stiri din sport, politica, teatru, filme, uneori filmulete. Asta e introducerea, sper sa va placa.